Heel goed. Wist gelijk alle pijnpunten te vinden. Geeft een goed gevoel! 

Truida K.

Top chiropractor, stelt nooit teleur!

Farid T.

Ik heb heel veel baat bij de behandelingen van Jim. In 15 Minuten per maand maakt hij mijn onderrug, bovenrug en schouders los die vast zijn komen te zitten tijdens mijn bureauwerk. Goed prijsmodel ook, zeker nu de zorgverzekeringen eigenlijk nauwelijks iets dekken.

Rik B.

Top service

Mike U.

Intussen al meerdere keren geweest, iedere keer naar tevredenheid. Bijna iedere keer is mijn pijn (vastzittende nek, rug of schouder) na 1 keer al veel minder en na 2 keer weg. Zou alleen wat vaker voor "onderhoud" langs moeten gaan.

Bernard T

Goed, accuraat en een geweldige kerel.

Raymond K.

Mijn eerste keer chiropractor was hier bij Jim. En ik zou willen dat ik was gegaan met m'n nek problemen. Heel kundig en een duidelijke uitleg. Na deze eerst behandeling durf ik al zeggen, dit gaat goed komen! Aanrader dus.

Clau D.